Guanyen els nois, perden les noies

ALBERT-O

Vencen els sèniors i el júnior masculí. Cauen el júnior i el sènior femení, que no va poder guanyar un matx important en un Barneda «sisena jugadora» lliurada a les blaves.

Els sèniors masculins apuntalaren el passat cap de setmana les seves posicions al capdamunt de les classificacions. El derbi CN Terrassa – CB Ripollet es va saldar amb victòries a domicili blaves. Dissabte sèniors A CN Terrassa 69 – 73 CB Ripollet. I l’endemà, sèniors B CN Terrassa 63 – 83 CB Ripollet. Destacar que després de la greu lesió de Germán Vázquez va «tornar» al B el canoner Manel Álvarez. El mític 5 que va demostrar que encara té un bon canell. Ben tornat!

Dissabte els júniors masculins colliren els punts al domicili del CB Gavà. 53 a 55 per als ripolletencs.
Les noies, malgrat buidar-se a la pista, no pogueren puntuar en els seus matxs. Les júniors van caure amb el CB Sant Josep. 62 a 58. Les sèniors no pogueren amb el Femení Maresme Unió Esportiva Mataró. Les de la costa conqueriren des del minut 1 el Barneda, ensenyant les credencials que les fan mereixedores del segon lloc de la classificació. Al final, un contundent 45 a 72 va ser el resultat. El Sots21 masculí va descansar.

Les diverses competicions enfilen aquesta setmana el final de les fases regulars. Aquests dies s’ajuntaran els partits programats amb els recuperats després de la suspensió per la COVID 19. El sènior B jugarà dos partits amb el Q Bàsket Sant Cugat. El primer, el 31 de març, a les 22 h i a la ciutat del monestir. La tornada el 3 d’abril, a les 17 h, al Barneda. El sènior A masculí farà el mateix enfrontant-se al Sant Boi. Primer matx l’1 d’abril, a les 22 h, a la pista del Baix Llobregat. La tornada el 3 d’abril a les 19 h a la pista blava.

El dissabte 2 d’abril jugaran els equips de formació masculins al Francesc Barneda. A les 17 h, el júnior rebrà al Vedruna Gràcia. Dues hores més tard, derbi comarcal del Sots21 enfront del CB Castellbisbal. Diumenge 3 d’abril els equips femenins viatjaran. El júnior femení jugarà al parquet del CB Granollers. A les 12.15 h. I les sèniors, ben dinades, faran cap a Sant Cugat. A partir de les 17.45 h, derbi comarcal Q Bàsket Sant Cugat – CB Ripollet.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?