Gràcies Ripollet! Fins l’any que ve!

4 Rei Blanc

La comitiva reial s’acomiada de Ripollet després del Campament Reial amb un missatge d’agraïment i un nou vídeo a les xarxes socials.

Per segon any consecutiu, Ripollet, Costums i Tradicions – l’entitat que organitza a Ripollet la cavalcada de la Nit de Reis— va aconseguir preservar la màgia de la Nit de Reis. Ses majestats van saludar els milers d’infants, que, acompanyats per les seves famílies, van apropar-se la tarda i vespre del dimecres 5 al campament reial del Camp de l’Industrial. Fades i follets rebien aquest any les famílies i els convidaven a seguir per un escenari de conte, amb figures de bolets, mags i arlequins gegants. L’estel de Nadal i el sistema solar, bellament iŀluminats, van congregar multitud de selfis dels visitants, tant com la comitiva reial i les dues escenes finals. L’entitat va comptar amb la coŀlaboració d’Amics del Teatre, la colla de Gegants de Ripollet i la colla de Diables per recrear, amb actors i moviment, l’oficina de regals de ses Majestats i la de carbó. La primera escena estava presidida pels gegants de Ripollet i la segona, pel Poll Foll dels diables. Després de prop de 8 hores de campament, la comitiva reial es va acomiadar amb un nou vídeo al facebook. Una campanya per xarxes socials que ha gaudit, segons l’entitat, d’una molt bona acollida. – JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?