Fran Gargallo presideix la nova executiva local d’ERC en substitució de Lurdes Serra

8 ERC IMG_2985 copia

La nova executiva, renovada al març, combina noves incorporacions amb membres de l’executiva anterior

La secció local d’Esquerra Republicana Ripollet renovem l’Executiva. El passat divendres 15 de març vam celebrar una assemblea local per renovar l’executiva i retre comptes davant la militància sobre la feina dels dos regidors d’Esquerra Republicana al govern de l’Ajuntament de Ripollet. L’assemblea va tenir lloc a la nova seu de la secció local, a la plaça 11 de setembre número 24, que s’inaugurarà oficialment en les pròximes setmanes.
Durant l’assemblea, la fins ara Presidenta de la Secció Local, Lurdes Serra, va agrair a tots els membres que han contribuït a enfortir el projecte republicà a Ripollet d’ençà que va assumir el càrrec l’any 2019. Seguidament, en Fran Gargallo, secretari de Finances sortint i candidat a la presidència de la Secció Local, va exposar l’informe econòmic dels darrers anys i el seu pla de treball.

Escollida per unanimitat, es tracta d’un equip que continuarà treballant en la mateixa línia que en els darrers anys i que enforteix àrees com l’Organització i la Comunicació; és doncs, una executiva forta formada per un equip que combina cares noves amb membres de l’executiva anterior per continuar treballant per transformar Ripollet.

La nova executiva, encapçalada per en Fran Gargallo, incorpora n’Àlex Ponce com a nou secretari de Finances, na Teresa Bertrán com a nova secretària de Dinamització Interna i en Pablo Torrón, com a nou representant del Jovent Republicà de Ripollet. Continuen en Roger Bayó amb la secretaria d’Organització i com a portaveu del Grup Municipal, na Lurdes Serra, que assumeix la secretaria de Política Municipal, na Dolores Martínez, que continua liderant la secretaria de Feminismes i en Marc Rodrigo, que continuarà al front de la secretaria d’Imatge i Comunicació.

A l’assemblea es va fer una crida als militants i amics presents a treballar i implicar-se en la campanya electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, on la gent triarà entre els que representen un model del passat i aquells que defensem Catalunya sempre i arreu i que Esquerra Republicana és l’únic partit que pot fer avançar el país nacionalment i socialment.t. —Text i foto: Marc Rodrigo. (ERC) Foto: Executiva d’ERC, excepte Pablo Torrón. D’esquerra a dreta, Jose Nuñez, Teresa Bertrán, Lurdes Serra, Loli Martínez, Fran Gargallo, Àlex Ponce, Marc Rodrigo i Roger Bayó.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?