Fites aconseguides pel Club d’Escacs Palau Ausit

Ephrem i Asier

Ja ha finalitzat la Lliga Catalana d’Escacs 2023. L’equip A ha aconseguit salvar la categoria Segona Provincial, i ha finalitzat a una meritòria quarta posició. L’equip B ha acabat la lliga a la posició novena, a la Tercera Provincial; aconseguint molta experiència (equip format per pares d’alumnes i infants debutants). L’equip Sub12 del Club d’Escacs Palau Ausit ha finalitzat la lliga a la segona posició i ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria dels escacs catalans Sub12 (durant els propers mesos, intentarà esdevenir Campió de Catalunya Sub12).

Destaquem el paper de dos joveníssims jugadors: Asier Sánchez Carrillo, jugador sub10 i debutant, no ha perdut cap partida. Ephrem Christa Pereira, jugador sub12, ha guanyat totes les partides.

Precisament, Ephrem Christa Pereira s’ha proclamat, aquest passat dissabte, Tercer Classificat Sub12 de tota la província de Barcelona en la modalitat d’Escacs Ràpids, al Campionat de Barcelona Sub12 d’Escacs Ràpids.

Des del Club d’Escacs Palau Ausit destaquem els bons resultats aconseguits i la bona feina feta durant aquest primer any Post-Pandèmia. La majoria de jugadors acaben de començar a jugar als escacs. Seguim amb les classes d’escacs i altres activitats lúdiques. Properament, participarem a la Final de la Copa Catalana de Segona Provincial i a diferents torneigs arreu de Catalunya; i n’organitzarem també uns quants.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?