Feminisme inclusiu

319ff947d1e8d3f27976610814ba3f98

“Hem d’apropar la lluita Lgtbi i la lluita trans a altres àmbits”, reflexiona una de les ponents en les segones jornades feministes de l’Aresta

Les 2nes jornades feministes organitzades pel col•lectiu juvenil l’Aresta de Ripollet van tenir lloc la tarda de diumenge passat al pati del Centre Cultural.
Durant les jornades, el debat sobre el feminisme es va complementar amb la lluita Lgtbi, concretament la lluita trans. La jornada va començar amb una xerrada de Judith Joanbux de l’associació Transgerenem, on parlava sobre la seva experiència personal i de la importància de veure les transsexuals com una diversitat més dintre de la societat i de la lluita feminista.
El col•lectiu Aresta va continuar la Jornada amb unes dinàmiques o jocs que proporcionaven debats sobre diferents àmbits del feminisme, a part de conscienciar a les participants sobre el masclisme diari, el micromasclisme, i altres conceptes bàsics.
Després, amb la participació de “Descargolats Teatre”, es van llegir relats d’experiències reals recollides a la bústia del col•lectiu. Els textos estan exposats per les persones interessades en llegir-los i es poden trobar a la Gurri Taverna fins aquest dissabte.
La jornada fa acabar amb el concert d’Akelarre, grup amb cançons transfeministes, i un sopar popular.

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?