Exceŀlent setmana del tennis taula local

8 Albert Vilardell cto europa 2023

Han combinat la cultura popular amb una vida d’esforç i treball en un Ripollet que va haver de superar la brutal postguerra fins al poble actual

La setmana ha estat molt exitosa pel tennis taula local. A les tres medalles aconseguides per Ariadna Arnau el primer cap de setmana d’abril s’han afegit cinc medalles més. Carmen Domingo va sumar fins a tres metalls. La palista va ser segona en el doble mixt: en la seva categoria per edat, aleví, i va arribar a posicions de pòdium, sent tercera, en dues competicions més. Equips i dobles en categoria infantil. Les medalles van continuar amb l’equip femení sub-21. Format per Lidia Rico, Mireia Peretó i Marta Peñararando, l’equip va pujar al pòdium per una nova medalla de bronze. Peñarando va aconseguir a més, doblet de pòdium assolint el segon lloc a la competició de dobles.
Ell dissabte 8 d’abril també es va disputar el TOP català absolut. Competició que es fa pe sistema de competició de tots contra tots en un grup a on participen els vuit millors del rànquing català. La presencia ripolletenca va ser doble. Al quadre femení va participar la jugadora local Marta Peñarando i al quadre masculí el ripolletenc Raul Porta que actualment juga al Maresme. Tots dos van aconseguir la segona posició a les seves respectives categories.
Per a finalitzar les bones noticies remarcar la gran participació d’Albert Vilardell a l’europeu sub-21, a on va aconseguir arribar als quarts de final. Una fita pel tennis taula espanyol el ficar entre les vuit millors europeus. Albert que actualment entrena a Alemanya, continua vinculat al Club Tennis Taula Ripollet a on es va formar com a jugador. – Text CTT Ripollet. Foto: El ripolletenc Albert Vilardell s’ha situat entre els vuit millors palistes europeus.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?