Esther Rodellar, convocada a la selecció espanyola de bàsquet 3×3 U18

11 Esther Rodellar copia

Esteve Davi va ser un ciclista ripolletenc que va actuar com a catalitzador d’un mitjà de transport, la bicicleta, i l’esport que se’n deriva, el ciclisme, molt popular

La basquetbolista de Ripollet participarà al combinat estatal de 3×3 U18 per jugarà al Festival Olímpic de la Joventut, que es durà a terme a Maribor, Eslovènia, del 20 a 30 de juliol. Esther Rodellar farà equip amb Sofia Hidalgo, del CD Ponce Valladolid Baloncesto, Judith Oliva, del Barça CBS i Cristina Sánchez, del Siglo XXI. Paula Palomares és l’entrenadora de l’equip.
El seu club fins ara, el Femení de Sant Adrià, destaca la fita com una culminació «brutal» de la temporada de la jugadora ripolletenca. Tant d’ella com de la resta de l’equip, que van assolir el subcampionat de Catalunya Júnior Femení Preferent.
La propera temporada estudiarà a la Universitat de Siena (USA) i jugarà al seu equip, les Saints. Una esquadra que juga a la NCAA (National Collegiate Athletic Association), a la Divisió 1, la màxima. — Text: JJ Foto: @esther_rodellar

 

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?