Es reprèn el procés participatiu de l’N-150

IMG_20201027_111728-640x388-1

A

Avui se celebrarà una nova sessió de cocreació per explicar el procés del Pla d’Acció Integrat. També s’exposaran experiències similars i es durà a terme el taller ‘Un imaginari comú per a la urbanització de l’Avinguda del Vallès’. Cal inscripció prèvia a través d’un formulari.  A les 18:15h se celebrarà la vuitena sessió de cocreació i serà presencial a la sala de plens de l’Ajuntament de Ripollet (Carrer Balmes, 2). Des de l’última sessió de cocreació del mes de novembre del 2021 fins ara, entre l’equip redactor i els tècnics dels ajuntaments, s’han sintetitzant les propostes per elaborar el Pla d’Acció Integrat (PAI).

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, conjuntament amb els ajuntaments de Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Barberà, ha reprès el procés participatiu d’urbanització de l’avinguda del Vallès, que s’emmarca en el programa europeu URBACT, que fomenta el desenvolupament urbà sostenible. Dins d’aquest programa, l’Àrea Metropolitana de Barcelona lidera la xarxa RiConnect, una agrupació d’entitats metropolitanes que busca repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per connectar persones, municipis i espais naturals.

La proper sessió servirà per fer un retorn del treball fet, però també dins del marc estratègic i imaginari comú de l’avinguda que s’ha creat per això es convida a les persones i/o entitats que hi participin a proposar intervencions concretes d’urbanització (espais, vegetació, senyalitzacions, mobiliari, paviments, etc.) per crear una idea de com pot ser la imatge i el funcionament de l’avinguda a futur. Per fer-ho es durà a terme el taller col·laboratiu entre ciutadans, tècnics i les arquitectes redactores del Pla ‘Un imaginari comú per a la urbanització de l’Avinguda del Vallès’

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?