Els cursos anuals i trimestrals de natació del poliesportiu començaran el curs passades les vacances d’hivern

richard-r-schunemann-ZmZEkO-pb7M-unsplash-min

El període d’inscripció excepcional obert després del tancament del poliesportiu finalitza el divendres 11 de desembre

El poliesportiu municipal ofereix habitualment cursos anuals i trimestrals de natació per adults i per a infants de 2 a 5 anys i alumnes de primària. Enguany, però encara no han començat i , en cas d’estar-hi interessat, hi ha molt més temps de l’habitual per apuntar-se.
Arran dels decrets per contenir la pandèmia, Ripollet va decidir al novembre ajornar l’inici dels cursos de natació anuals i trimestrals motiu pel qual, des del Departament d’Esports es va obrir un nou període d’inscripció pels cursos de natació.
El termini per aquesta inscripció excepcional finalitza el dia 11 de desembre. Qualsevol persona interessada i que no havia formulat la seva inscripció abans pot inscriure’s ara als cursos de natació municipals, la represa dels quals està prevista per l’11 de gener. Els grups de natació anuals que s’ofereixen en aquesta tanda d’inscripcions són els que van tenir més demanda a principi del curs escolar.
Pel que fa als cursos trimestrals de gener a març, l’inici del curs també està previst l’11 de gener. Hi ha oferta per adults d’inici, avançat i dos grups de perfeccionament, amb classes dilluns i dimecres i dimarts i dijous, en funció del grup.
Per tal de fer la preinscripció, caldrà descarregar el formulari de la pàgina web d’Esports i enviar-lo degudament omplert a esports@ripollet.cat. En cas d’haver fet la preinscripció anteriorment, des del Departament d’Esports es posaran en contacte per tal de confirmar si encara s’està interessat en la plaça o alliberar-la. La publicació de les llistes definitives d’admesos serà el 18 de desembre.

El cursos anuals de natació tindran el punt de sortida l’11 de gener, sempre que la situació sanitària actual ho permeti. Per la preinscripció, cal seguir el mateix procediment que els trimestrals: omplir el formulari de la pàgina web d’Esports i enviar-lo a esports@ripollet.cat. El 18 de desembre es publicarà la llista d’admesos. En cas d’haver fet la inscripció prèviament, no caldrà tornar-la a fer.

Esports ha habilitat el telèfon: 936 929 752 per resoldre dubtes.

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?