Els centres d’infantil, primària i secundària inicien les jornades de portes obertes

escola classe cartell pissara

Les visites s’allargaran fins al 6 de març, un dia abans del període de preinscripció

Amb la polèmica per l’avançament a Catalunya de l’inici del curs escolar 2021-2022 encara cuejant, els centres educatius de Ripollet han començat aquesta setmana a explicar els respectius projectes educatius a les famílies. Les escoles d’infantil, primària i secundària de Ripollet, tant públics com concertats, han programat jornades de portes obertes des del 15 de febrer fins al 6 de març, un dia abans d’obrir-se el període de preinscripció per a alumnes d’infantil i primària. La preinscripció a secundària tindrà lloc a partir del dia 9 de març.

Visites presencials, concertades o telemàtiques
L’escola Francesc Escursell i Bartalot va encetar les visites amb jornades programades ahir i aquest dimecres. El seguiran l’institut escola El Martinet (21 i 22 de febrer), les escoles Sant Gabriel ( 22, 23 i 24 ), Anselm Clavé (23 de febrer) i Tiana de Riba (23 i 24 de febrer). La resta d’escoles ha previst fer portes obertes els primers dies de març. Alguns centres locals ofereixen a les famílies visites telemàtiques i altres han optat per fer-les presencials. L’Escola Fedac Ripollet, l’única sense jornades de portes obertes fixada, concerta la visita amb cada família interessada en preinscriure els seus fills al centre..
El calendari de jornades de portes obertes per a cada centre està disponible a la pàgina web municipal Ripollet.cat. Les famílies poden consultar en aquesta mateixa pàgina els contactes dels centres educatius, amb qui hauran de contactar per soŀlicitar la cita prèvia necessària per visitar les escoles durant les jornades de portes oberts. L’Ajuntament ha enviat una carta amb la informació del procediment de preinscripció a les prop de 300 famílies amb infants que el proper curs inicien l’escolarització a P3.

Calendari de Preinscripció
Les famílies amb infants de 3 a 6 anys i de primària hauran de preinscriure els seus fills entre el 7 i el 21 de març. En el cas d’estudiants de secundària, caldrà realitzar les preinscripcions entre el 9 i el 21 de març.

Escoles Bressol i altres etapes educatives
La preinscripció de Batxillerat serà del 20 al 26 d’abril i la de cicles de formació professional de grau mitjà, del 20 al 26 d’abril per a l’alumnat que està cursant 4t d’ESO i del 17 al 23 de maig per a la resta.
El període de preinscripció per a les escoles Bressol Públiques i pel Centre de Formació de Persones Adultes està pendent de publicació. L’Ajuntament ha explicat que publicarà la informació al web Ripollet.Cat i a les xarxes socials institucionals quan el Departament d’Educació faci públiques les dates de preinscripció. — RAD

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?