El teatre seguirà projectant les Nits de Música mentre no pugui utilitzar-se la sala del Centre Cultural

4 BLUB MONTEVERDI8

Les sessions del programa cultural Nits de Música, que estrenen temporada el divendres 1 d’octubre, canvien de dia i es realitzaran en dijous. Tindran lloc al Teatre Auditori del Mercat Vell fins que la normativa Covid permeti el seu trasllat. Les tertúlies del Cafè literari retornen al Centre Cultural, recuperant les trobades presencials del club de lectura.

Nits de música, el veterà programa de difusió i coneixement musical de l’Associació d’Espectadors del Teatre Auditori del Mercat Vell, presenta la temporada divendres de la setmana vinent, en un acte al Teatre Auditori que comptarà amb la coŀlaboració de l’Associació d’Amics de Domènech Torras, director i aficionat teatral.
La trobada d’inici de curs tindrà lloc a les 20 hores i, com sol ser habitual, entrada gratuïta. Entre les novetats de la temporada, destaca el canvi de dia de les sessions que passen de divendres a dijous, mentre es consolida l’horari d’inici a les 20 hores.

També es manté el trasllat de la recta final de temporada passada, del Centre Cultural al Teatre. Malgrat no haver deixat mai de preparar la programació, la majoria de sessions van haver-se d’ajornar durant la temporada 2020-2021 fins el seu trasllat al teatre, obligat per les mesures de la Covid.
Les primeres sessions de Nits de Música de la temporada tindran lloc els dijous 14 i 21 d’octubre, amb la 55 sessió del cicle Història del Cinema Musical Nord-americà dels cinèfils Lluís López i Joana Raja i la sessió especial Naturaleza, arte y violines de Juan Fco. Pérez Rueda.

L’Associació d’Espectadors també recupera a partir de l’11 d’octubre les trobades presencials del club de Lectural El Cafè literari. — JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?