El sènior del CB Gassó iniciarà la temporada el 17 de gener

12 Asier

L’entitat es planteja l’objectiu d’ascendir de categoria.

El sènior del CB Gassó tornarà a les pistes el 17 de gener, jugant a Vilanova del Vallès amb el titular de la pista. Una setmana més tard, el 24, jugaran al Pavelló Joan Creus. I descansaran la tercera setmana. És la fórmula que s’ha empescat la Federació Catalana de Bàsquet per arrencar les competicions, entomant les condicions sanitàries. Els ripolletencs competiran en un grup de la categoria territorial, juntament amb el Viladecavalls i Les Franqueses, de gener a març. I el maig, amb el Santa Perpètua de Mogoda.

Per Carlos Alcaide, un dels dirigents del club, la nova organització «és una bona solució per pal·liar els possibles contagis». Així i tot «al sènior li queda una lliga una mica curta, amb 8 partits, i al sub25, 10 partits. Després es jugaria la 2 fase per als possibles ascensos però tot això ho anirà determinant la situació en què estiguem.»

Les actuals circumstàncies fan que l’equip estigui «fotut per la situació, sobretot pel que té a veure amb els entrenaments». Hi ha molts problemes per combinar horaris de feina amb els de l’esport, la qual cosa fa que hi hagi «pocs efectius». Afegeix que «això minva clarament en la preparació de cara a l’inici i afegeix una gran dificultat, ja que si no es reverteix el toc de queda, estarem en un clar desavantatge davant dels nostres rivals, si ells poden entrenar amb la majoria dels seus efectius.»

L’equip el formen actualment Asier Camacho Aguilar, Ismael Barrera Sánchez, Ivan Barrera Sánchez, Albert Ovejero Ramírez, Marcos David Palmucci Sanz, Enric Socias Martínez, Xavier Martin Jiménez, Albert Martin Jiménez, Adrià Jiménez Merce, German Vázquez Beltran, Cristian Perez Bermúdez, Jordi Allepuz Raja i Antonio Cajo García. No es descarta afegir-hi noves incorporacions.

El sènior del CB Gassó lluitarà per l’ascens. Conviden la gent de Ripollet a veure’ls i animar l’equip, «un bon grup de jugadors talentosos, tots de poble, tots de casa, que donaran un bon espectacle durant els partits.» — Jordi Jorba

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?