El PP presenta l’espai virtual del Centro Aragonés en el seu debut a la campanya per les municipals

6 PP eleccions muncipals copia

El PP creu necessari que entitats i comerços locals es digitalitzin i vol donar exemple amb la creació de la seu virtual del Centro Aragonés de Ripollet. “Enlloc de xerrar nosaltres fem”, va justificar el candidat a l’alcaldia pel PP, Víctor Dièguez en la inauguració, dijous passat, a poques hores de l’inici de la campanya electoral, de la seu virtual del Centro Aragonés de Ripollet (CentroAragonésRipollet.com). La seu ha estat creada pel PP en el marc d’una coŀlaboració entre el partit i l’entitat en “què tots guanyem”, va dir Dièguez. Segons el candidat i presentador de l’acte, l’associació serà accessible amb un sol click i molt més atractiva pel jovent. .
El candidat popular, que és també el president del PP, va desmarcar l’acte de presentació de la campanya electoral per les municipals. Diéguez ha estat regidor de l’Ajuntament durant tres legislatures, de l’any 2007 al 2015

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?