El juvenil de primera divisió del CF Ripollet s’endú el derbi local enfront l’EFB Ripollet per un ajustat 5 a 4

8 Vestidor primer equip CF Ripollet

El juvenil de primera divisió del CF Ripollet s’endú el derbi local enfront l’EFB Ripollet per un ajustat 5 a 4

Victòria dels juvenils de primera divisió vermell-i-negre en el derbi davant l’EFB Ripollet. El marcador es va tancar amb 5 a 4 per als locals, indicatiu de la intensitat del joc d’un matx entretingut i lluitat per les dues esquadres. El derbi va ser doble, perquè també s’enfrontaren els equips de segona divisió juvenils. El partit, jugat al municipal de la rambla de Sant Andreu, va ser per al CF Ripollet. Victòria a domicili per als visitants: 1 a 4.

El primer equip de l’entitat va vèncer al Can Rull per 1 a 0. Treballada victòria dels propietaris del camp. L’amateur B va encaixar una dura derrota al camp del Roureda CE Futbol, líder de la competició. 4 a 1 en finalitzar el matx.

El CF Ripollet anuncia que el 28 d’octubre presentarà tots els equips de la temporada. Serà a partir de les 19 h al camp municipal de futbol.– Text: JJ Foto: Alegria al vestidor del primer equip. Twitter CF Ripollet.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?