El govern planeja ocupar l’espai de Mercadona amb serveis d’atenció ciutadana

7 ple municipal IMG_20230928_191507 copia

El ple va aprovar dijous passat la modificació del Pla General Metropolità per la plaça de Pere Quart, el Molí i el Parc dels Metres amb els vots del govern i de Decidim.

La modificació del pla general metropolità afecta 6.768,408 metres quadrats del centre urbà: es regularitzen les construccions en la superfície i al subsol de la plaça del Molí, la plaça Pere Quart i el Parc dels Mestres. Aquesta ordenació urbanística s’impulsa arran de la marxa del supermercat Mercadona, que a finals d’octubre es trasllada del centre urbà a nous locals del carrer Balmes, segons va anunciar al ple l’alcalde Lluís Tirado. El govern PSC-ERC planeja ubicar les oficines d’atenció ciutadana i crear espais per entitats als soterrani que ocupa Mercadona. També vol fer més amable la plaça del Molí, amb zones verdes i ombrejades.

La regidora Andrea Guijarro, va atribuir el projecte a Decidim, que va votar a favor tot i no compartir la voluntat del nou govern d’ubicar al mateix espai les oficines de Sorea i del servei de gestió tributaria. El popular Víctor Diéguez va abstenir-se a l’espera que es concreti el pla: Diéguez dubta que ocupar milers de m2 del centre ciutat amb oficines de l’administració pública contribueixi a dinamitzar-lo comercialment.
Homenatges Pòstums: Durant la sessió, en que es va aprovar la modificació de la recollida orgànica i es va debatre sobre l’amnistia, es va dedicar un minut de silenci al fundador del col·legi SantJuan de Cruz, Juan Francisco Diaz i al fundador de l’escola base del CF Ripollet, Alberto Javier Aranda Gómez. ERC va recordar a Josep M Tatché per la implicació política, en especial en dependència i accessibilitat.— Judit Josa

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?