El concurs per dissenyar la residència d’avis i centre de dia entra en la seva recta final

7 Residencia

El termini finalitza el 16 de setembre

El concurs convocat a l’agost per l’Ajuntament de Ripollet per redactar el projecte bàsic i executiu de les obres de la residència i centre de dia per a gent gran i urbanitzar el seu entorn està a punt d’entrar en la recta final de la primera fase, que finalitza el 16 de setembre.

El jurat escollirà entre els participants cinc propostes finalistes, que rebran 10.000 euros. El projecte guanyador es coneixerà en la segona fase del concurs, durant la qual els cinc finalistes disposaran de 45 dies per desenvolupar el seu disseny. El projecte ha de donar forma a la plataforma de serveis per a gent gran, una edificació que inclou una residencia de 100 places, un centre de dia de 32 places i una proposta d’urbanització de l’entorn. La nova edificació ocuparà la parcel·la ubicada entre les avingudes de Catalunya i del Mediterrani i els carrers de Puigmal i Barberà del Vallès, al barri dels Pinetons. El govern preveu adjudicar les obres durant l’últim trimestre de l’any 2022 i poder iniciar la construcció durant l’any 2023. — JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?