EL CF Ripollet reforça la plantilla per la temporada 23-24

10 CF Ripollet IMG-20230719-WA0010 copia

Manuel Parralo serà el responsable de dirigir el primer equip del CF Ripollet per tercera temporada consecutiva, segons informa el club. L’equip va iniciar a mitjans d’agost els entrenaments de pretemporada com a preparació per afrontar el Campionat de Lliga 2023-24 de la Categoria Segona Catalana Grup 4t.

Identitat local
El nou projecte esdevé iŀlusionant per les característiques dels jugadors de la plantilla: dels 21 jugadors que la formaran, 15 ja formen part del Club. D’aquests, 10 continuen un any més, un dels jugadors puja de l’equip amateur B i quatre ho fan de l’equip Juvenil A després d’haver realitzat una esplèndida temporada 2022-2023 assolint l’ascens a Categoria de Preferent Juvenil. És intenció del Club i de la Junta Directiva disposar del màxim de jugadors de casa i construir un nou projecte amb una clara identitat local i de Club.
Aquesta temporada 2023-2024 s’incorporen a més sis nous fitxatges per a completar i reforçar la plantilla del primer equip. Tal i com s’ha esmentat, el perfil de jugadors que formen la plantilla respon a un projecte de treball a mig i llarg termini. Així més de la meitat dels jugadors tenen, per exemple, menys de 25 anys, però amb moltes ganes i iŀlusió de participar en aquest projecte. Aquesta temporada, el Club i la Junta Directiva, amb la participació dels jugadors i el suport i escalf de la seva gent, tornarà a lluitar pels llocs davanters, Com la temporada passada, ho tornarem a fer. – CF Ripollet

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?