EL CF Ripollet reforça la plantilla per la temporada 23-24

10 Cultura 50 JPF_0974

Jordi Prades, fotògraf de l’Agrupació Foto Cine Cerdanyola Ripollet (Afocer) presenta fins el 16 de setembre la col·lecció de fotos “Temps de presó”. La mostra, que forma part del festival anual de fotografia Off Perpignan, es pot visitar a l’Hôtel Mercure de Perpignan

)Quan entres, quan et registres per accedir, tens l’estranya sensació que el teu temps, el que habitualment gestiones en el teu dia a dia, deixa de ser teu. Ja no el tens i fins i tot, allò que pugui servir per recordar ho, per gestionar ho, ha de quedar fora. No pot entrar.

El temps, sembla quelcom que hi ha a cada racó, a cada espai, i que per més que vulguis agafar lo, aferrar t’hi, no podràs. Només podràs conviure amb ell, estar amb ell, esperar amb ell, passar amb ell.
Quan surts, després del treball fotogràfic, de conviure amb l’espai i els seus habitants, és quan recuperes tot allò que fas servir per gestionar el teu temps.
Quan tornes a l’exterior, la sensació d’alleugeriment, de recuperar quelcom perdut, quelcom pausat, és com tornar a sentir que el tren es posa en marxa, que l’aturada ja ha passat i tot torna a la seva velocitat normal, a la velocitat accelerada, a la velocitat d’estar de nou en joc.
És en aquest moment, quan t’adones que voler fer teu el temps, voler gestionar el temps, voler dominar el temps és una il·lusió, és una fantasia que en la majoria de casos ens fa oblidar que de temps, només en tenim un, i difícilment el dominarem a la nostra voluntat.
El temps és molt relatiu.”

“TEMPS DE PRESÓ”
Jordi Prades (AFOCER

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?