El CF Ripollet jugarà les fases d’ascens a primera catalana

11 Juvenil del CF Ripollet

La victòria al domicili de l’Olímpic Can Fatjó per a 1 a 3 rebla la continuïtat de l’esquadra del míster Jordi Jornet 

Els gols de Reche (2) i López van donar la victòria dels ripolletencs al camp de l’Olímpic Can Fatjó. Els rubinencs només pogueren marcar un gol, insuficient per quedar-se amb uns punts molt desitjats pels visitants. Són bescanviables per jugar les fases d’ascens a primera catalana, gran objectiu del CF Ripollet. La propera jornada la jugaran el diumenge 12 de març i a les 12.15 h, al camp municipal. Hi jugaran els locals amb el CF Sabadell Nord.

Els resultats equip per equip i derbi de l’Escola Futbol Base la propera jornada …
El segon equip del CF Ripollet va rebre diumenge passat al CF La Romànica, líder fins aquell moment. Un gol de Charliie va suposar la victòria dels vermell i negre. La pròxima jornada, jugaran al camp del Naise Barcelona. Diumenge 12 a les 12 h.
El derbi dels juvenils que va enfrontar a l’Escola FB Ripollet amb el CF Ripollet va decantar-se a favor dels segons, que guanyaren a domicili 2 a 4. Els gols de l’Escola FB Ripollet els van fer Martín i Riego. Els del CF Ripollet, líders invictes de la classificació, els van signar García, Lanza (2) i Dukereh. Els juvenils vermell i negre rebran el dissabte vinent, a partir de les 16.30 h, al CE Olímpic Can Fatjó.
L’infantil del CF Ripollet va caure derrotat al camp del CF Base Montcada per 4 a 2. Els gols vermell i negre els van fer Ramos i Tormo. El següent partit el jugaran dissabte vinent a les 14 h. Rebran a l’AEC Manlleu.
El prebenjamí va perpetrar una golejada de 6 a 0 enfront de la Fundació Terrassa FC 1906. Van marcar Bayón, Cortés, Paco, Amador i Ambrona (2). La propera jornada, nou derbi local de l’Escola F. Base Ripollet i el CF Ripollet. L’11 de març a les 12.30 h.– Text: Jordi Jorba. Foto: Juvenil de primera divisió del CF Ripollet. Foto twitter del CF Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?