El CF Ripollet celebra el centenari desitjant tornar a la normalitat

La situació sanitària ha trastocat la previsió però no els ànims per viure l’efemèride. El club s’ha proposat enregistrar 100 vídeos amb les experiències de persones vinclulades al CF Ripollet i els ha començat a retransmetre per xarxes

«Volem tornar a la normalitat», respon taxatiu el president del CF Ripollet, Francesc Inglada, quan se li pregunta pel full de ruta de l’entitat per aquest any del centenari. Junt amb fer un reconeixement als juvenils del club. Uns jugadors que van començar a l’escoleta i no han deixat mai de lluir la samarreta vermella. «Una fidelitat difícil de trobar avui en dia», explica. I retornar l’equip amateur, actualment a 2a catalana, a 1a catalana. Possibilitant que la resta d’equips puguin pujar de categoria.
Actualment el CF Ripollet té 350 jugadores i jugadors. Distribuïts en 1 amateur, 3 cadets, 4 juvenils, 3 infantils, 6 alevins, 2 benjamins, 1 prebenjamí, l’escola i 1 equip femení. Els equips de base els poden formar nens i nenes. El Can Mas és l’equip filial.
Cap dels equips de l’entitat pot competir. Només entrenar, seguint estrictament la normativa sanitària. «No podem fer ni un partidet», explica Inglada. La situació actual provoca una certa desmotivació, en alguns jugadors i jugadores adults. La canalla ho porta bé, fins al punt que en més d’una ocasió corregeixen als adults, a l’hora de seguir les normes.

El centenari
El CF Ripollet celebra aquest any els 100 anys d’història. Han preparat un programa amb moltes activitats. La situació sanitària ha trastocat la previsió però no els ànims per viure l’efemèride. Per això han començat penjant a les xarxes socials del club vídeos de curta durada en què persones vinculades al CF Ripollet en totes les èpoques i entitats del poble expliquen les seves vivències relacionades amb el club degà ripolletenc. Volen aconseguir-ne 100. Que van arribant de Ripollet, Catalunya, Espanya, però també de l’Índia, Colòmbia, Israel …
L’entitat prepara el llibre dels 100 anys del club. També es faran pins, bufandes i gorres commemoratives. I si la situació millora, el mes de maig es muntarà una exposició al Centre Cultural dedicada al centenari.
En l’aspecte social i quan es pugui, es faran actes presencials. I alguns ben destacats de caràcter esportiu, com un matx que podria portar els lleons de Bilbao al municipal de Ripollet, per jugar amb el FC Ripollet. Inglada admira l’Athletic Club de Bilbao, destacat per potenciar la pedrera. El CF Ripollet amateur, primer equip de l’entitat, té aquest any 9 jugadors del poble. Una filosofia que relliga la ciutat amb els seus esportistes.— J. Jorba

 

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?