El CDR Ripollet convoca una concentració ciutadana “Pels drets i les llibertats: República i independència”.
Manifestacio

d95ac1e7d6d78552526cbaae66d68531
Manifestacio

El proper dimarts 30 de juny, a les 20 h, a la Plaça Pere Quart, el CDR de Ripollet convoca una concentració ciutadana sota el lema “Pels drets i les llibertats: República i independència”.

El CDR valora que, després de l’aturada obligada per la situació de pandèmia, ara que tornem a certa normalitat, cal reprendre les accions reivindicatives que dúiem a terme. Res ha canviat al llarg d’aquests mesos. En tot cas la situació ha empitjorat: l’Estat Espanyol, aprofitant la crisi sanitària, ha aplicat una política recentralitzadora minvant encara més les minses competències del govern de la Generalitat. Alhora, la repressió no s’atura ni per part del govern de la Generalitat (els nou de Lledoners pels quals es demanen fins a 7 anys de presó, repressió als talls de Meridiana…) ni de l’Estat Espanyol (presos polítics, exiliats, centenars
d’encausats en processos judicials o pendents de judici).

Tot plegat fa que el CDR valori que cal reprendre les accions reivindicatives per denunciar la repressió, la retallada que es pretén de drets i llibertats i reclamar la independència i la República Catalana.

La convocatòria s’ha fet extensible a diversos partits i entitats locals, les quals ja han anunciat que hi donen suport i acudiran a la convocatòria. Així mateix volem fer extensible la convocatòria a tota la ciutadania per tal que hi participi.

La concentració comptarà amb les mesures de seguretat i higiene imprescindibles en la situació actual (distància entre els participants, ús de mascaretes) i consistirà en que cada participant exhibeixi una petita pancarta amb el lema que cregui oportú relatiu al motiu de la convocatòria.

CDR Ripollet

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?