El CB Ripollet debutarà el cap de setmana del 23 i 24

19 Basquet 2

Començaran els equips sèniors i el sots25 masculí. La resta de les esquadres s’aniran incorporant progressivament a la competició

L’entitat blava prepara la lliga 2023 – 2024. 10 equips federats i 3 de l’escoleta del club defensaran la samarreta del CB Ripollet en les diverses competicions on jugaran. Hi haurà estrena de categories en els sèniors A femenins i masculins i el Sots25 masculí.

Fita històrica i una categoria molt vallesana
Les ripolletenques, entrenades pel coach Francisco Soro, debutaran a Copa Catalunya, tot un fet històric per al club. Mai cap esquadra blava femenina havia assolit aquesta categoria. El primer matx serà el 24 de setembre a les 18 h i al Barneda rebent al Vedruna Gràcia.
El sènior A masculí jugarà en la nova Super Copa Catalunya. Una categoria molt vallesana. A banda dels blaus, també hi jugaran el CN Sabadell, la UE Barberà, el CB Cerdanyola i la UE Sant Cugat. De fet, l’esquadra que dirigirà una nova temporada en Raúl Jodra, debutarà el 23 de setembre a casa del CN Sabadell.
El 23 de setembre hi haurà doble enfrontament Sabadell – Ripollet. A les 17.45 h, Super Copa Catalunya, i a les 19.30 h, el sènior B amb nou entrenador, Jordi Altimira.
L’endemà el Sots 25 masculí que dirigeix Carles Tatché debutarà a la pista del Sabadell BQ Vallès. – CB Ripollet (Jordi Jorba)

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?