El CB Ripollet, a punt de tancar el Super Copa Catalunya masculí i el Copa Catalunya femení

11 Fitxatges CB Ripollet copia

L’entitat tindrà 10 equips federats la pròxima temporada. La coordinació esportiva i els entrenadors tanquen aquests dies les plantilles blaves

Els primers equips femenins i masculins de l’entitat es preparen per la propera temporada 2023-2024. Els dos equips estrenaran categories. El sènior A masculí jugarà a la nova Super Copa masculina, després que el CB Ripollet renunciés a la lliga EBA, i el sènior femení debutarà a Copa Catalunya, la categoria més alta mai assolida per un equip femení blau.

Els dos equips s’estan confegint partint de la columna vertebral de les esquadres que van jugar la temporada 2022-2023. El Copa Catalunya femení, dirigit per Francisco Soro, comptarà amb Marina Querol, Tània Lara (capitana), Sílvia Solano, Sira Trawally, Blanca Perdiguer, Anabel Bello, Laura Lara, Meryam Lara i Clàudia Mancheño. Marta Andrés tornarà a la disciplina blava i s’incorporen Judith Sauleda i Anna Arroyo.

Al Super Copa Catalunya, dirigit per Raul Jodra, militaran Manel Álvarez, Roger Vilanova, Lluís Santana, Pol Brualla, Alejandro Sánchez, Antonio Quirós (capità), David Ayuso i Rubén Cubiñá. Roger Serra, un habitual del sènior A amb fitxa del B, serà jugador de l’A. Una promoció d’un canterano al primer equip, fruit de la filosofia del CB Ripollet. S’incorpora a l’equip el nord-americà Ellsworth Turnquest. Es treballa per fitxar nous basquetbolistes que completin la plantilla, junt amb jugadors del sènior B i el Sots25 que promocionin i reforcin la primer esquadra blava.

El treball de la coordinació esportiva i entrenadors es completa amb la que s’està fent amb la resta d’equips federats de l’entitat. La propera temporada el CB Ripollet disposarà de 10 equips federats més les esquadres que es formin a l’Escoleta, la «pedrera» del club. – Text: J. Jorba.

 

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?