Contundent victòria de l’Autoescola Tatchepol

10 Sofi Marta Lidia 111123 copia

L’Autoescola Tatchepol aconsegueix la tercera victòria de la temporada en imposar-se per un contundent 6-0 al Cubes de Madrid. En aquesta jornada Miquel va alinear a Sofi Vega, Marta Peñarando i Lidia Rico. Totes tres van estar a un gran nivell i van assolir victòria clara i sense donar cap opció a les visitants. Ara estaran dos caps de setmana sense jugar per a desplaçar-se el primer cap de setmana fins a Vic.
Pel que fa a les categories masculines va ser tot el contrari en aquesta jornada del cap de setmana de l’11 de novembre. A la segona nacional el Clínica Dental Vírgen del Pilar va perdre per 0-6 contra l’Ateneu 1882. L’equip de tercera del WBTravel Ripollet es va desplaçar fins a Figueres, per jugar contra el líder indiscutible de la categoria. La victòria final va ser per l’equip local per 4-2.
Informar que novament les dues jugadores de la base del Club Tennis Taula Ripollet, Carmen Domingo i Ariadna Arnau ha estat concentrada el cap de setmana al CAR de Sant Cugat. Dins del grup de jugadores que tenen millor rànquing en l’àmbit de Catalunya. -Text i foto: CTT Ripollet. A la imatge les palistes Sofi, Marta i Lidia.

La resta de resultats van ser:
Primera Provincial:
CTT Ripollet 6 – 0 TT Sentmenat
Segona “A”: CTT Ripollet 4 – 2 TT L’Hospitalet
Tercera “A”:
Juma Ripollet 3 – 4 TT L’Hospitalet
Tot Motor Cerdanyola Ripollet 3 – 4 Club Ariel

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?