Cinc palistes locals classificats per l’Estatal

8 Pau Altar temp 23 24 copia

Cauen el Super Copa Catalunya i el Copa Catalunya

Des del passat 6 desembre fins al 10 es van disputat a la localitat gironina de Bascarà el torneig classificatori per l’estatal. Un total de 5 jugadors locals van aconseguir la classificació sobre un total de 15 palistes que tenien opcions per a fer-ho.

A la categoria benjamí Lucas Pardo va assolir la segona posició del campionat. Amb una trajectòria boníssima amb una única derrota en tot el campionat, i que va ser a la final. A la mateixa categoria Liam Pacheco i Unai Tomas van fer un exceŀlent campionat. Quedant-se Liam a la 8ena posició i Unai Tomas a la 13ena. L’Unai va ser caure als vuitens de final en partit contra Lucas Pardo.
L’Ariadna Arnau jugadora que ja ens te acostumats a pòdiums i èxits va aconseguir la cinquena posició a la categoria Aleví en un disputadíssim campionat de molt nivell.
En Pau Altar a la categoria cadet va fer un espectacular campionat pujant fent a la sisena posició final, eliminant jugadors amb més rànquing que ell. Lluitant i disputant fins al final tots els partits. Remuntant dues vegades un 0 – 2 a les eliminatòries finals. 3-2 i va aconseguir la difícil classificació a la categoria cadet. Per a finalitzar també estan classificades per al campionat estatal la Marta Peñarando a la categoria sub 21 i la Mireia Peretó a la categoria sènior. –CTT Foto: Federació catalana de Tennis Taula. El palista Pau Altar. Lucas Pardo en la segona posició del podi, el 6 de desembre

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?