Cap de setmana ple de victòries del Tennis Taula Local a les lligues territorials

10 1era catalana 070424 Aina Adria Lidia copia

Derrota del Cínica Vírgen del Pilar en la seva visita a Sant Cugat. En aquesta ocasió van jugar pels ripolletencs en Víctor Llorens, en Pau Barcelo i en Julio Andrade. El resultat final va ser de 4-2, amb una victòria per en Pau i un altre en Victor.

Mateix rival i desplaçament va tenir l’equip de la tercera divisió estatal del WBTravel Ripollet. El resultat es va repetir amb un 4-2 pels de Sant Cugat.
Els equips femenins de l’autoescola Tatchepol Ripollet van tenir descans en aquesta jornada.
També es va disputar la darrera jornada de la competició promeses, novament 20 palistes ripolletencs van participar. En aquesta jornada els més destacats van ser: els medallistes al campionat de Catalunya Unai Tomas i Liam Pacheco que van arribar fins a semifinals. Idèntica posició va aconseguir en Gerarad Mendez, en una categoria que va guanyar el seu company l’Ot Jané.

La resta de resultats de la jornada van ser:
Primera Provincial: Esparraguera 3 – 4 CTT Ripollet. Van jugar Aina, Adria i Lidia. Amb la victòria estan en posició d’ascens.

Segona “A”: Vilanova del Cami 3 – 4 CTT Ripollet
Tercera “A”: Lluissos de Gràcia 3 – 4 Juma Ripollet
Igualada 2 – 4 Tot Motor Cerdanyola Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?