Can Vargas demana a l’Ajuntament que obri un diàleg a tres bandes

fdde1da287ef645878d672d35edb2d9e

Temorosos pel soroll, la major part dels veïns diuen no a la ubicació d’una pista d’skate al parc Gassó Vargas i defensen emplaçaments alternatius

L’Associació de Veïns de Can Vargas demanarà a l’Ajuntament que creï una comissió per tractar a tres bandes el conflicte obert arran de la possible instal·lació d’una pista d’skate al Parc Gassó Vargas. La proposta del president de l’Associació de Veïns de Can Vargas, Antonio Olaya, va tancar divendres l’assemblea de veïns convocada a la seu veïnal del carrer Lorca per abordar el conflicte, malgrat que, trobar una sortida consensuada, amb la participació dels patinadors, els veïns i els representants municipals, com proposen, sembla ara més difícil que fa unes setmanes.

RAONS EN DOS SENTITS
Els veïns que han impulsat la protesta expliquen que no estan en contra que Ripollet tingui pista d’skate, però sí de la ubicació triada. Argumenten que la instal·lació és un equipament esportiu i que la pràctica de l’skate es sorollosa, motiu pel qual defensen la instal·lació de la pista en zones allunyades dels blocs residencials. Un dels emplaçaments alternatius proposats, per exemple, és la zona esportiva del carrer Magallanes, adjacent a la pista d’atletisme i a les pistes de tennis.
Tanmateix, els promotors de la idea —treballada en assemblees i reunions— buscaven un lloc cèntric, proper a zones on es practica l’skate, malgrat no estar habilitada. “No és només un esport, sinó un estil de vida”, han declarat en ocasions anteriors al Ripollet al dia. Una sola veu es va escoltar a l’assemblea de divendres en aquesta direcció: “Jo he vingut a defensar la joventut”, va dir una dona. “Em sembla que com a societat cuidem els nens i després, quan són joves els enviem a l’extraradi”, va exclamar-se. La reflexió però, no va convèncer a cap dels veïns. Després de patir durant una dècada sorolls nocturns i queixar-se dia sí i dia també pels botellons, recelen de qualsevol proposta. —Judit Josa

Avatar

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?