C’s s’oposa “rotundament” a l’skate a Can Vargas i denuncia la instal·lació provisional, ja retirada

9e7fc301c24011e6d40ec6dd798bf290

El grup municipal anuncia accions per forçar al govern a replantejar-se la ubicació escollida

Rodejat per veïns de la rambla de Pinetons contraris a la ubicació d’una pista d’skate al parc Gassó-Vargas, el portaveu de Ciutadans, Josep Gabarra va anunciar dimarts “una nova acció més contundent” del grup municipal al ple de febrer amb l’objectiu de forçar el govern d’Osuna a replantejar-se la ubicació de la nova infraestructura.
Gabarra va considerar necessari un espai per a la pràctica de l’skate a Ripollet si bé el seu grup plantejarà una oposició “rotunda” a la possible ubicació al parc Gassó-Vargas. “Hi ha infinitats de llocs més idonis” va argumentar el portaveu. Per exemple, el parc dels Pinetons, que “és accessible”, va dir, i on es podria potenciar l’activitat amb unes instaŀlacions més grans.
Al malestar de veïns, se suma en contra de la ubicació triada el fet que impediria als infants jugar a pilota a la pista que ja utilitzen, així com altres activitats que es realitzen al parc, va apuntar.

El portaveu taronja va mostrar-se especialment dur amb la forma d’actuar del govern municipal. “Es curiós, va senyalar, que per obrir qualsevol establiment comercial o negoci s’hagi de seguir uns tràmits administratius i els afectats disposin d’almenys 15 dies per aŀlegar mentre que el govern aposta per una pista sense consultar els veïns afectats”. Gabarra va referir-se així als tres elements de patinatge instaŀlats de forma provisional a la pista de bàsquet —el ferros, els anomenen els veïns— i que dijous de la setmana passada van ser retirats de la pista pel municipi.
La coŀlocació d’aquests elements provisionals per a la pràctica del patinatge al mig de la pista de bàsquet del parc el novembre passat va posar sobre la taula la intenció del govern de Ripollet de substituir la pista existent per una d’skate. Aquesta decisió, anunciada al desembre de 2015, ha estat adoptada en assemblees i reunions obertes amb joves i patinadors. L’oposició de part del veïnat, però ha anat guanyat força des de novembre fins la retirada dels ferros, dijous passat. El debat segueix latent. (Més informació a la pàgina 10) — JJR

Avatar

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?