Àmbit B30 renova la seva executiva amb la socialista Mireia Dionisio al capdavant

Mireia Dionisio copia

La Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30, de la qual forma part l’Ajuntament de Ripollet, inicia una nova etapa arran del nomenament dels representants dels consistoris sorgits rere les eleccions municipals del passat 28 de maig. Entre aquests nous nomenaments figura el de la presidència de l’entitat, que passa a recaure en Mireia Dionisio Calé, alcaldessa i representant de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Fortalesa de l’entitat com a aglutinador de forces de totes les entitats membres

Ha estat en la darrera reunió de la Comissió Executiva en la qual s’ha donat compte d’aquests canvis i s’ha donat la benvinguda als nous membres. En aquesta mateixa trobada, el fins ara president de l’Associació, Josep Monràs, s’ha acomiadat i ha destacat la fortalesa de l’entitat com a aglutinador de forces de totes les entitats membres. Ha agraït la feina feta per tot el grup i s’ha posat a total disposició de l’Executiva.

Qui és la nova presidenta?
Durant la reunió, Dionisio ha agraït la tasca desenvolupada per Monràs durant aquest temps i ha valorat els projectes en marxa de l’Associació per posicionar l’eix de la B30 com a pol econòmic del sud d’Europa. La nova presidenta de l’Associació, Mireia Dionisio, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i llicenciada en Dret per la UAB, a més de diplomada en Gestió i Administració Pública per la UB, i màster en Gestió i Administració Local. Ha estat regidora de l’Ajuntament de Mollet del Vallès des de l’any 2007 i és alcaldessa de

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?