Aires de tempesta a Can Vargas

edc0638bab3e8797f6e26ab82f87fc49

Part del veïnat del barri ha començat a recollir signatures contra la instal·lació d’una pista d’skate al parc de Gassó Vargas. Serà suficient amb el diàleg?

Can Vargas és el primer barri on el servei de mediació municipal ha iniciat una intervenció comunitària. Les protestes per l’ús del Parc Gassó Vargas que va poder escoltar l’alcalde Josep M. Osuna a l’assemblea veïnal d’octubre de 2016, s’ajunten ara amb l’oposició de part del veïnat a la intenció de reconvertir la pista de bàsquet del parc amb una d’skate. La decisió no es nova; va ser proposada fa més d’un any per entitats del món dels patins i skaters en assemblea oberta. A banda de donar sortida a l’afició de desenes d’infants i joves, l’espai solucionaria l’ocupació de patinadors de la plaça Joan Abat. Almenys així s’ha defensat des d’Esports. Preguntat al plenari per Ciutadans, Osuna va advocar a finals de gener per seure totes les parts i va atribuir l’oposició al desconeixement d’aquestes infraestructures, l’ús i horari del qual estarà regulat. Les xarxes socials però, bullen aquests dies i durant la setmana s’han convocat dues trobades veïnals, ahir dimarts, quan ja estava tancada l’edició de Ripollet al dia i, aquest divendres. Mediació haurà de posar tota la perícia per resoldre a través del diàleg el conflicte que s’endevina. —J. Josa

Avatar

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?