AFR, proclamada Entitat d’Honor 2017 a Catalunya

ac9ff722ccee9f796dea38c810f03e02

Acció Fotogràfica Ripollet va sumar diumenge un nou premi al seu palmarès al ser reconeguda entre les millors agrupacions fotogràfiques catalanes.

L’agrupació local Acció Fotogràfica Ripollet (AFR) va rebre diumenge el premi Entitat d’Honor 2017 que concedeix la Federació Catalana de Fotografia. El lliurament va tenir lloc a la gala anual 50mm, a Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’un dels guardons més important per una entitat fotogràfica i es va donar en reconeixement als treballs, esforç i dedicació a la divulgació de la fotografia d’AFR. Van recollir el premi el seu president, Joan Gorghs, i una part dels socis i sòcies de l’entitat. Des de l’associació expliquen que estan “molt agraïts a la Federació Catalana de fotografia, a les entitat que les han recolzat sempre i a tota la gent que ha passat per Acció en aquests nou anys, fent que assolissin una trajectòria increïble a nivell d’entitat”. — JJR

Avatar

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?