Ade Vallès inspira una associació germana al Perù

8 dones empresaries WhatsApp Image 2021-09-17 at 08

L’assemblea general de sòcies, celebrada dijous passat, marca el retorn a l’activitat presencial de les dones directives, empresàries i professionals del Vallès. La convocatòria al novembre dels premis i l’obertura d’una entitat paraŀlela al Perú, principals novetats de l’inici de l’exercici.

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès, Ade Vallès ha inspirat la fundació al Perú d’una entitat germana: Adevallèsperu.com, amb l’objectiu principal de promoure l’entrada de dones emprenedores a les empreses i fomentar l’intercanvi de talent femení. “Amb aquesta aliança, innovem”, va felicitar-se dijous la presidenta d’Ade Vallès, l’empresària Mónika Blasco Racero, durant la presentació de la iniciativa en l’assemblea anual de sòcies.

L’associació de dones professionals també va anunciar en el mateix acte la convocatòria pel dia 26 de novembre de la gala lliurament de premis Ade Vallès 2020, un dels pocs premis que reconeixen l’aportació empresarial de dones del territori i que en la seva tercera edició unirà valors del Vallès Occidental i Oriental.

45 empresàries, directives i professionals de diferents municipis de la comarca, entre aquests de Cerdanyola i Ripollet, i de ciutats del Vallès Oriental van assistir a l’assemblea i sopar d’estiu, que havia hagut d’ajornar-se al juliol a causa de l’evolució de la pandèmia i que finalment ha pogut celebrar-se a Casa Fuster-Masia Sant Cugat. La trobada de finals d’estiu marca la represa en l’exercici 2021-2022 de les activitats presencials periòdiques. L’entitat va haver de canceŀlar-les al març de 2020 i poc desprès va substituir-les per trobades, formacions i presentacions virtuals.

Durant l’assemblea, la junta directiva d’Ade va presentar el balanç econòmic i social de l’exercici passat. Malgrat el confinament i la dificultat de l’on line, es van generar noves oportunitats com la coŀlaboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat en un programa de mentoring per enfortir empreses.

Ade Vallès va reformar durant l’exercici passat el web corporatiu per fer-lo més accessible i va reforçar les xarxes amb la creació de l’espai virtual d’intercanvi Ade Vallès Som totes. Tant sòcies com dones professionals simpatitzants han compartit en aquest canal coneixements i experiències laborals a més de ser un vehicle de suport emocional.

Entre març de 2020 i juliol de 2021 l’entitat va mantenir un ampli programa de tallers, xerrades i presentacions en línia, així com la representació a actes empresarials, a partir dels mesos de juny i juliol presencialment, en tertúlies televisives i en els programes del 8 de març i del 25 -N. La coŀlaboració institucional s’ha intensificat amb una campanya de reunions i lliurament de mascaretes corporatives, entre altres, als ajuntaments de Sant Cugat, Cerdanyola i a la Diputació de Barcelona. D’altra banda, Ade Vallès ha subscrit acords de coŀlaboració amb associacions com Dones en creixement — presentada dijous passat en el transcurs de l’assemblea— i el Centre d’inserció laboral de Sabadell, Tania. — JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?