Acció del Club de Jubilats i Pensionistes

7 Club de jubilats WhatsApp Image 2023-10-28 at 14 copia

Activistes del Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet 2016 van muntar dissabte pel matí una parada a la plaça Pere Quart per informar i recollir signatures de suport a la campanya ‘No a la residència de 21 M€, Sí a un centre sociosanitari de 7’5M€’. L’entitat es fixa en el model de Serveis Assistencials Clínica de Molins de Rei. Ha elaborat un complet document explicatiu presentat via instància al registre municipal i adreçat a tots els grups municipals. No entenen els activistes com és que no l’han rebut i no s’hagi pogut debatre sobre la proposta.
El Club de Jubilats també promou Habitatges Socials Tutelats «Pinetons», SCCL, i incentiva la participació en el programa «Viure i Conviure», una iniciativa intergeneracional d’habitatges compartits entre persones majors i estudiants universitaris.
L’entitat fa una crida a les persones que vulguin col·laborar en aquestes iniciatives. Es reuneixen tots els dimarts de 10 a 12 h i els dimecres, de 18 a 20 h. Al Centre Cultural.— JJ

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?