21/11 Nova campanya de la UCR: celebrem, per primera vegada a la nostra ciutat, la Black Week

9e18ae44efb984e430f0539350fef656

En motiu de la campanya del ja famós Black Friday, que és el proper divendres 24, en la que es troben grans promocions i descomptes per poder començar a preparar el Nadal, a Ripollet hem anat un pas més enllà: durant tota la setmana (20-26 de novembre) els establiments adherits a la Black Week oferiran una sèrie de descomptes, promocions i regals que suposaran un estalvi en milers de productes i serveis : perruqueria, regals, moda, calçat, perfumeria, instaŀlacions, educació, llar, electrònica, moda infantil, serveis òptics mobles i decoració, serveis dentals, disseny i marxandatge personalitzat, moda íntima, joieria i un llar etcètera.

Els establiments participants estaran identificats amb la imatge que iŀlustra el text ,que es trobarà als seus aparadors.

Es pot consulta tota la informació a https://ucripollet.cat/black-week-ripollet/ on trobareu el establiments participants i les promocions que ofereixen.

Avatar

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?