14 empreses han coŀlaborat el curs 2022-23 a Ripollet amb programes de formació i inserció laboral

6 PFI alumnes copia

Els 26 joves que aquest curs han superat un dels cursos que ofereix l’Ajuntament de Ripollet dins dels programes de Formació i Inserció (PFI) de la Generalitat van rebre un diploma en l’acte de cloenda dels PFI d’Auxiliar de vivers i jardins i d’Auxiliar d’hostaleria: cuina i càtering, celebrat el divendres 7 de juliol al Teatre Auditori del Mercat Vell. El programa ha tingut un alt nivell d’assoliment, segons l’Ajuntament de Ripollet, i ha comptat amb la coŀlaboració de 14 empreses, 13 de Ripollet i una de Montcada. L’alumnat ha fet una part de la seva formació —180 hores de pràctiques— en algun d’aquests centres de treball. Dels 30 joves inscrits al programa, 26 han completat la formació. D’aquests 24 han superat les proves d’accés a grau mitjà i retornen al sistema educatiu. Els PFI s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que hagin deixat l’educació secundària obligatòria (ESO) sense obtenir-ne el títol.

L’alcalde de Ripollet, Lluís Tirado va presidir l’acte. Durant els parlaments, també va intervenir-hi la coordinadora de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Teresa Sambola i de la regidora d’Ocupació, Eva Herrera. A més va assistir-hi el regidor d’Educació, Óscar López, que va participar en el lliurament de diplomes. – JJR

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?